UItgeverij Hermaion gaat samenwerking aan met Schooltas-app

UItgeverij Hermaion gaat samenwerking aan met Schooltas-app


Schooltas nu ook interessant voor klassiek Nederland
"Ons brede aanbod van leergangen op het gebied van Latijn, Grieks en KCV krijgt door de samenwerking met Schooltas een extra dimensie. Gymnasiaal onderwijs heeft nu ook op eenvoudige wijze de beschikking over digitaal lesmateriaal," aldus Mariëtte Herstel, (directeur van Hermaion).

“ThiemeMeulenhoff heeft de overtuiging dat leerplatforms van de toekomst open moeten staan voor leermiddelen en bronnen van meer dan één partij. We vinden het geweldig dat we de boeken van uitgeverij Hermaion op iPad en Laptop aan docenten en leerlingen kunnen aanbieden.” Martijn Luijks, (uitgever van Schooltas).

Schooltas Web
Naast de SchooltasApp voor de iPad is er sinds kort een webversie van Schooltas voor laptop en PC. Deze webversie biedt vrijwel dezelfde mogelijkheden als Schooltas voor de iPad.
Schooltas wil optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van iPad, laptop of PC binnen en buiten de klas. Zo toont Schooltas niet alleen de boeken, maar is het ook mogelijk om zelf content (links, audio en video) toe te voegen en uit te wisselen door het plaatsen van prikkers. In het interactieve schrift maken leerlingen en docenten aantekeningen, opdrachten en plaatsen ze foto’s, video’s en links. Komend schooljaar maken meer dan 50 scholen in Nederland gebruik van Schooltas.