inct.spiratie 2022 compleet: Jacqueline Smit (Microsoft, TMG) sluit af met 'food for thought'

inct.spiratie 2022 compleet: Jacqueline Smit (Microsoft, TMG) sluit af met 'food for thought'

De line-up van inct.spiratie 2022 is compleet: naast 5 inspirerende sprekers die ons deelgenoot maken van hun uitdagingen, zal Jacqueline Smit (Microsoft, 538, TMG) het event in stijl afsluiten.

Jacqueline Smit heeft een lang track record in Tech en Media: onder meer bij Microsoft, waar zij lid was van de directie, verantwoordelijk voor o.a. marketing, consumenten divisie en retail, bij Radio 538 waar ze als CEO werkzaam was en bij TMG waar ze commercieel directeur was. Sinds een paar is ze (als oprichter) werkzaam bij RockportInk, consultancy in verandervraagstukken. 

RockportInk helpt organisaties en haar leiderschapsteams om verandering succesvol door te voeren in organisaties. Van het dichten van de kloof tussen het mannelijke en vrouwelijke organisatiemodel tot het bevragen en versterken van leiderschap. RockportInk betrekt een netwerk van gespecialiseerde professionals, opgebouwd in de jarenlange ervaring in verandertrajecten van Jacqueline Smit in media en technologie bedrijven zoals Microsoft, 538 en TMG.

 

inct.spiratie

Het najaarscongres inct.spiratie kijkt naar de stip op de horizon: wat speelt er in de uitgeefbranche, wat zijn de ontwikkelingen. 5 sprekers geven hun persoonlijke en professionele visie. Een bijzondere spreker sluit de dag af met 'food for thought'. Bezoekers gaan na de sprekers met elkaar in gesprek over hetgeen de sprekers hebben aangestipt. Een middag om kennis te delen, kennis op te doen en vooral ook om kennis te maken!

Early Bird: tot en met 1 oktober geldt het speciale tarief voor vroege vogels: € 150,00. Daarna geldt het reguliere tarief: € 200,00 (leden van inct betalen altijd € 150,00)

Sprekers

  • Marscha Krouwel, Country manager Hearst Nederland
  • Caren Wassink, Commercieel manager WPG Media
  • Inge Vander Velpen, CEO Acco
  • Josja Zijlstra, Managing Director Fluister
  • Mireille van Ark, Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws
     

Closing Keynote

  • Jacqueline Smit, rockportink

Meer info en aanmelden