Boekensalon zeer snel groeiende community

Boekensalon zeer snel groeiende community

Een jaar vol ontwikkeling
Op deboekensalon.nl vind je honderdduizenden recensies en honderden auteursportretten. Naast de rijke content, fungeert deBoekensalon.nl ook als een persoonlijke literaire gids en als platform voor leesgroepen.
Het afgelopen jaar werd de site onder andere uitgebreid met het tijdschrift Boek-delen én werd er een app gelanceerd, die inmiddels al meer dan 10.000 keer werd gedownload. De ontwikkeling van deboekensalon.nl gaat door, de site wordt beetje bij beetje verbeterd, en de content blijft groeien.

Het initiatief van NBD/Biblion
Als faciliterend bedrijf voor de Nederlandse bibliotheken beschikt NBD/Biblion over een indrukwekkende verzameling content. Zo worden onder andere alle boeken die in Nederland verschijnen in kaart gebracht en ontvangt elk boek een onafhankelijke recensie. Juist deze content wilde NBD/Bilblion toegankelijk maken voor elke boekliefhebber. Dat het gewaardeerd wordt is duidelijk nu deboekensalon.nl binnen een jaar de grootste boekencommunity van Nederland is geworden. Iedereen die zich aanmeldt bij deBoekensalon.nl kan vrijuit bladeren door de vele auteursportretten, recensies lezen van boeken, maar ook discussiëren over boeken in de salon.