Aftellen naar InCTformatie (4): De Sessies

Aftellen naar InCTformatie (4): De Sessies


Jeroen Mol, manager buzzAR, zal de mogelijkheden van buzzAR laten zien. buzzAR- een zoekplatform gericht op mobiel gebruik. Voor uitgevers is buzzAR een nieuw medium om print te koppelen met online informatie en de vele mogelijkheden binnen een smartphone.
Natasja Oosterloo, zal tijdens haar lezing op InCTformatie 2011 ingaan op verdienmodellen voor het ontsluiten van digitale content. Welke opties zijn er en wat zijn de voor-en nadelen? Daarbij zal zij verschillende modellen belichten en concrete voorbeelden geven (prijsbeleid, abonnees gratis/betaald enz) aan de hand van de ervaring die eReaders Groep op dat moment al heeft opgedaan met eLinea.
Sander van de Heide weet alles over gadgets, trends en technocultuur, Laat u bijpraten in een sessie vol snufjes: Wat is de huidige stand van zaken op de markt van eReaders, tablets en smartphones; Hoe ziet de volgende generatie eruit; Wat zijn de trends die we kunnen verwachten (winners & loosers); ontwikkeling en trends van grafische interfaces en nieuwe formaten.
Rob Koghee was tot voor kort directeur bij IDG Nederland. Inmiddels is hij voor zichzelf begonnen. Volgens hem is general interest niet levensvatbaar meer, maar special interest nog wel. Hij riocht zich dus met zijn eigen nieuwe uitgeverij op special interest uitgaven. Op InCTformatie zal Koghee zijn visie uit de doeken doen en staven met voorbeelden uit eigen praktijk.

U komt toch ook?
InCTformatie is het congres voor uitgevers, met meer dan 20 topsprekers uit binnen-en buitenland. Het is ook een ideale gelegenheid om met collega's en vakgenoten bij te praten.
Meer informatie en aanmelden: www.inctformatie.nl