Vivenda Media Groep ziet vernieuwing stagneren

Vivenda Media Groep ziet vernieuwing stagneren


De focus blijft gericht op de implementatie van de nieuwe strategie, echter de directie waakt, gelet op de huidige ontwikkelingen, voor voorbarig optimisme.

VMG streeft er naar binnen afzienbare tijd de jaarrekening over 2010 af te ronden. De jaarrekening zal daarna ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders.

Het management is positief over de mogelijkheden van de nieuwe strategie en de huidige operationele ontwikkelingen bij bepaalde onderdelen. Dit wordt benadrukt door de verwerving van diverse nieuwe klanten. De strategie wordt bovendien ondersteund door grootaandeelhouder Vero Holding die in de afgelopen maanden ter ondersteuning van de liquiditeit EUR 0,75 miljoen ter beschikking heeft gesteld.

Over Vivenda Media Groep NV
Vivenda Media Groep is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam en heeft als kernactiviteit het aanbieden van online marketing- en mediadiensten. Het internetbedrijf bestaat uit twee dochterondernemingen, te weten Zuka.nl en Factotum. Zuka.nl richt zich op particuliere aanbieders van woningen. Factotum levert software en multimediatoepassingen aan intermediairs in de huizenmarkt, zoals makelaars. Vivenda heeft de ambitie haar internetplatform verder te ontwikkelen in nieuwe afzetsectoren, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Een eerste stap in de internationale ambitie krijgt vorm via Vivenda's 50%-deelneming in Vivenda Deutschland, waarmee de markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in navolging van Nederland worden ontwikkeld.