Gedichten.nl en Mijnbestseller.nl gaan samenwerken

Gedichten.nl en Mijnbestseller.nl gaan samenwerken


Peter Paul van Bekkum, oprichter van Mijnbestseller.nl: "Deze vorm van samenwerking is uniek in de snel veranderende boekenwereld en zet een nieuwe trend. We bundelen in deze samenwerking optimaal onze krachten, Gedichten.nl met haar enorme content database én haar grote bereik aan dichters, Mijnbestseller.nl met haar publicatieplatform, printing- en distributiemogelijkheden."

Via www.gedichten.nl kan iedere schrijver zijn boek publiceren, standaard zijn zowel geprinte boeken als e-boeken mogelijk. De boeken worden on demand geproduceerd, er worden geen voorraden aangelegd waardoor het milieu wordt gespaard. De schrijvers krijgen een scala aan promotiemogelijkheden voorgeschoteld, onder andere: een eigen webpagina, persberichten op maat, automatische links met social media zoals Facebook, Hyves en LinkedIn en visitekaartjes.

"De schrijver zit zelf aan het stuur, bepaalt welke gedichten worden gebundeld, waar zijn boek wordt verkocht en wat de prijs en zijn winstmarge is”, aldus Johan Mostertman, oprichter van Gedichten.nl, “wij zijn verheugd dat we als eerste partij in Nederland op deze wijze onze bezoekers de mogelijkheid van boeken publiceren kunnen aanbieden".

Naast gedichten biedt Gedichten.nl bezoekers ook de mogelijkheid om snelsonnetten, hartenkreten, netgedichten en poëzie op de site te plaatsen en dus vanaf vandaag ook in boekvorm uit te geven. Gedichten.nl mikt op kwalitatieve hoogwaardige gedichten van bekende en minder bekende schrijvers. "Goede dichters zijn altijd welkom", aldus Johan.

De verkoop van dichtbundels kan via meerdere kanalen, van Bol.com tot aan de webshop van Gedichten.nl. "We bieden alle verkoopkanalen aan, ook de traditionele, maar mikken vooral op de kracht van online in het algemeen en social media in het bijzonder, daar zijn we sterk in", aldus Peter Paul.