Renew the book vraagt de lezer waar díe innovatie wil

Renew the book vraagt de lezer waar díe innovatie wil

Vandaag opent Renew the Book een lezersenquête op de website van Hebban.nl. Daarin kunnen lezers aangeven op welke gebieden zij graag zouden willen zien dat het boekenvak innoveert. De enquête is gericht op het algemene publiek, maar de uitkomsten zijn interessant voor het hele vakgebied.  

Renew the Book heeft een enquête ontwikkeld voor de leden van Hebban.nl, de grootste leescommunity van Nederland met meer dan 200.000 leden. In de enquête wordt de lezers gevraagd op welke gebieden zij bepaalde problemen ervaren en waar innovaties wenselijk zijn. Renew the Book wil graag van de lezers horen of er iets is waar ze op zitten te wachten. Ervaren ze een bepaald probleem dat opgelost kan worden met innovatie? Of moet de sector iets bedenken waardoor hun leven als lezer gemakkelijker wordt?

De enquête heeft niet tot doel om een volledig beeld van alle lezerswensen te geven, maar dient om in kaart te brengen welke punten de lezers belangrijk vinden en te inventariseren op welke punten zij innovatieve oplossingen verwachten.

Leden van Hebban kunnen de enquête tot en met 18 december invullen. Onder de inzenders worden enkele boekenbonnen en een iPad verloot. De enquête invullen kan hier: https://www.hebban.nl/newsroom/doe-mee-aan-de-enquete-van-renew-the-book-en-maak-kans-op-een-ipad

 

Innovaties voor Renew the book inzenden kan nog tot 15 januari op www.renewthebook.com.