TCE, marktplaats voor content, opent vandaag haar deuren

TCE, marktplaats voor content, opent vandaag haar deuren

Vanaf vandaag kunnen op TCE daadwerkelijk transacties worden gedaan tussen makers en afnemers van content. Een marktplaats die freelancers, redacties, producenten, marketeers en uitgevers aan elkaar verbindt om het maximale te halen uit elkaars creativiteit, productiviteit en bereik. 

Wat is ‘content’ waard, wat is ‘onderscheidend’, wat niet, waar speelt exclusiviteit een rol, wat is ‘commodity’, wie is een ‘partner’ wie een ‘concurrent’. Het zijn allemaal vragen die in media dagelijks worden gesteld.

TCE zal die vragen niet oplossen. Wel wil TCE de barrières wegnemen om directe partnerschappen te creëren tussen partijen. Een netwerk van makers en uitgevers, die direct met elkaar zaken doen. Het maakt de positie van beiden onafhankelijker. Om een video te delen hoef je niet langs het Youtube loket, landelijke merken kunnen eenvoudig samenwerken met lokale spelers, specialisten kunnen generalisten verrijken, video kan breed worden gedistribueerd zonder tussenkomst van Youtube, freelancers kunnen hun werk direct aanbieden zonder tussenkomst van talloze koppen koffie en administratie bureaus.

TCE nodigt makers, uitgevers, marketeers, producenten om mee te bouwen aan een gezamenlijke plek voor creatie en transactie, schrijf je in op: https://app.tce.exchange/#/signup