Bol.com maakt papieren speelgoedboek volledig interactief met nieuwe app

Bol.com maakt papieren speelgoedboek volledig interactief met nieuwe app

Bol.com heeft het Grote Speelgoedboek en de speelgoedtrends van 2020 gepresenteerd. Een papieren boek vol digitale innovaties. Via een speciale speelgoedboekapp kunnen kinderen de bijna 900 producten uit het boek tot leven brengen en luisteren naar 8D luisterverhalen ingesproken door Tygo Gernandt. Dit levert zo’n 100 uur aan fun & doe-plezier op voor kinderen. 

Ten opzichte van de vorige editie zijn er veel vernieuwingen. Het is veel meer dan een catalogus geworden, maar een echt doeboek voor kids vol met spelletjes en technologische snufjes. Via een speciale speelgoedboekapp kunnen kinderen het boek tot leven laten komen. Na een introductie door de enige echte Sinterklaas, kunnen kinderen met de app aan de slag en de plaatjes in het boek scannen. Na iedere scan verschijnen er beelden en filmpjes over het artikel. Er staan zo’n 890 producten in het speelgoedboek, waarover meer dan 15.000 foto’s, video’s, weetjes en quizvragen te vinden zijn. Naast speelgoed, bevat het boek ook artikelen gerelateerd aan bijvoorbeeld sport, muziek en bakken. Alles bij elkaar levert het boek meer dan 100 uur fun en doe-plezier op voor kinderen.

Luisterverhalen in 8D
Het Speelgoedboek bevat een aantal opvallende technologische snufjes, zoals de 8D luisterverhalen die achterin het boek staan. De verhalen over Jackie en haar denkbeeldige broertje Jack zijn met verve ingesproken door Tygo Gernandt. Dankzij 8D klinkt het geluid heel dichtbij en overal om je heen en dat maakt de luisterervaring heel bijzonder. Luister je hiernaar met een koptelefoon, dan beleef je de beste geluidservaring. De luisterverhalen zijn geschreven door Eric Hercules, die onder andere ook scènes schrijft voor Sesamstraat, het Zandkasteel en het Sinterklaasjournaal.