Audax en 100% NL Magazine gaan samenwerken

Audax en 100% NL Magazine gaan samenwerken


100%NL Magazine oprichtster Lisette Sier is verheugd met de samenwerking. "We zijn twee jaar geleden heel enthousiast in een avontuur gestapt, dat veel omvangrijker was dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken. Onze bladformule en de manier waarop wij op een creatieve en onderscheidende manier met onze partners omgaan, zijn de drijvers onder ons succes. Het uitgeefvak houdt daar echter niet op. Inkoop, distributie, abonnementenbeheer, allemaal zaken waar wij minder ervaring in hebben dan Audax. Nu we dat soort zaken onder kunnen brengen bij een ervaren en betrouwbare partij, zal de kwaliteit van het magazine en de aandacht die we kunnen geven aan onze partners alleen nog maar toenemen. Daarnaast zullen we op ieder denkbaar gebied gretig gebruik maken van elkaars expertise."

Ook hoofddirecteur Retail & Uitgeverijen van Audax Roland van Geest ziet veel kansen voor beide ondermeningen. "Het is voor Lisette Sier en haar team een prettige gedachte dat zij zich weten gesteund door een grote ervaren uitgeverij. Dat 100%NL Magazine binnen 2 jaar een van de grootste maandbladen van Nederland is geworden en zich partner mag noemen van tientallen beeldbepalende merken, zegt natuurlijk alles over het product en de mensen die zich er dagelijks mee bezig houden. De combinatie van onze ervaring en hun frisse blik, zal beide partijen versterken. Verder sluit 100%NL Magazine perfect aan op onze andere titels. De participatie in 100%NL Magazine is een verdere stap in het ambitieuze beleidsplan dat wij hebben opgemaakt."

100%NL Magazine B.V. is een in 2009 door de Volendamse Lisette Sier opgerichte uitgeverij. Het 100%NL Magazine komt 10 keer per jaar uit in een gemiddelde oplage van 106.000 exemplaren (HOI geregistreerde oplage over 2010), waarmee het zich een van de grootste glossy maandbladen van Nederland mag noemen. Andere aandeelhouders zijn Volendam Music B.V. en het radiostation 100% NL.