Sara van Gorp wordt chef ADR Magazine

Sara van Gorp wordt chef ADR Magazine

Sara van Gorp start vandaag als chef ADR magazine! ADR Magazine is het magazine van ADR Nieuwsmedia dat het landelijk dagblad AD, zeven regiotitels en 57 regionale edities bevat.

Van Gorp kondigt de nieuwe stap zelf aan op Twitter: 'Enorm veel zin om met een mooi team aan de slag te gaan voor 1,2 miljoen lezers. Daarnaast blijf ik als creative director magazines betrokken bij DPGmediaNL Magazines'.  

Als creative director houdt Van Gorp zich bezig met "het spotten van nieuwe kansen spotten, nieuwe producten onderzoeken en behoefte en potentie in kaart brengen. Wij zijn continu in gesprek met verschillende merken binnen Sanoma.  We kijken vooral of we projecten kunnen bedenken waarbij merken elkaar kunnen versterken. Daarnaast helpen we merken ook om nieuwe projecten te realiseren waar ze zelf misschien minder tijd voor hebben of wellicht niet de benodigde expertise."

Van Gorp heeft ruime ervaring in het maken van magazines, zo was zij voorheen onder meer werkzaam voor Esta, Panorama, Fancy, Ouders van Nu en was zij hoofdredacteur van Kek Mama.