Spotify, Warner Bros. en DC starten meerjarige Original Podcast samenwerking

Spotify, Warner Bros. en DC starten meerjarige Original Podcast samenwerking

Van Batman en Wonder Woman tot aan Harley Quinn, Superman en The Joker. Deze populaire superhelden en schurken afkomstig uit het uitgebreide universum van DC, een van ‘s werelds grootste uitgeverijen op het gebied van comics, komen binnenkort naar de streamingdienst. Vanaf vandaag kondigen Spotify, Warner Bros. en DC een meerjarige samenwerking aan op de distributie en productie van een reeks nieuwe original podcasts.

De samenwerking is de eerste die het intellectueel eigendom van alle DC Super Heroes en Super-Villains omvat. Hiermee krijgt Spotify als eerste toegang tot original scripted narrative series die exclusief op het platform worden uitgerold. En zoals bij alle podcasts op Spotify geldt ook hier: alles waar DC op staat is toegankelijk voor zowel Premium als Free gebruikers.

Naast de productie van nieuwe series gebaseerd op bestaande characters en franchises van de Warner Bros en DC universes, gaan ze ook samen een volledig nieuwe programmering van origineel intellectueel eigendom ontwikkelen - dat betekent nooit-eerder-vertoonde crossover events om naar uit te kijken!