inct.spiratie 2020: denkt en praat u met ons mee?!

inct.spiratie 2020: denkt en praat u met ons mee?!

Zoals het er nu uitziet gaan we dit najaar ons event inct.spiratie organiseren. Mede door corona doen we dat iets anders dan u gewend bent, maar als het even kan wel 'live'.  We zouden het op prijs stellen als u ons uw mening geeft over onze plannen en als u meepraat over hoe we dit event (het worden er zelfs drie) gaan organiseren.

Allereerst willen wij u graag voorleggen hoe we het event dit jaar zien: We zijn van plan 3 edities te organiseren, op resp 18-11, 25-11 en 2-12 van dit jaar. Iedere editie zal een segment van de branche centraal staan: publieksmedia, educatieve media en professionele media. Het thema zal steeds hetzelfde zijn: wat is de impact van de Corona crisis en hoe ziet de toekomst eruit, welke gevolgen zijn er voor dit specifieke segment (voor- en nadelen).

Bij iedere editie kunnen we waarschijnlijk zo'n 30 betalende bezoekers ontvangen die we verdelen over 6 tafels waar men na de sprekers met elkaar verder in gesprek kan gaan. 

Met het oog op de uitvoering en invulling zouden we graag een paar vragen aan u voorleggen. De vragenlijst vindt u hier.

We hopen dat u ons wilt helpen door deze vragen voor ons te beantwoorden. Alvast onze dank!