Pijper Media neemt WeBlog Media over

Pijper Media neemt WeBlog Media over

Pijper Media is niet alleen in het nieuws vanwege de onrust rondom Nieuwe Revu. Afgelopen maand heeft het bedrijf WeBlog Media overgenomen. WeBlog Media is een online bureau met onder meer titels als Dingen voor Vrouwen, Tips & Weetjes en Kookfans.

WeBlog Media, opgericht door Arjen Anröchte en Kevin Klomp, is een online marketing bureau dat is gespecialiseerd in het creëren, promoten en adverteren van online content. "Wij schrijven wat onze doelgroep graag leest. Content die het leven makkelijker, interessanter en vooral leuker maakt. Content die overal toegankelijk is, op welk beeldscherm dan ook. Inspirerende verhalen en informatieve artikelen variërend van luchtige snack tot handige tip, samengebundeld om van te genieten wanneer de lezer dat wil. 
Wat onze redactie creëert, promoten onze content marketeers via onze sterke merken. Wat het marketingteam verzint, creëert onze redactie."

De overname is een belangrijke versterking voor Pijper Media, in een snel digitaliserende wereld. Met WeBlog Media ontstaat er synergie op kennis, content creatie en marketing.

"Met deze overname zijn we in staat om de digitalisering binnen ons bedrijf te versnellen en het online bereik van onze premium merken te vergroten als publisher en als adverteerder. Met Pijper Druk, Pijper Publishing en WeBlog Media ontstaat er een mediabedrijf met vernieuwde digitale focus, waarbij print ook in de toekomst een belangrijk onderdeel blijft."