KPN begint YouTube serie en lanceert podcast

KPN begint YouTube serie en lanceert podcast

KPN is druk in de weer om zich als een echte content-provider op te stellen. In één week tijd lanceert het een satirische webserie, Rare Tijden, over video vergaderen en een podcast-serie over onbespreekbare onderwerpen, Taboe Talk.

KPN lanceerde deze week ‘Rare Tijden’, een satirische webserie over een bedrijf in crisistijd, die zich volledig afspeelt in de arena van een video vergader app. Het idee voor de serie is bedacht door thuiszittende tv-makers tijdens de Lockdown. In de serie speelt een Nederlandse sterrencast, bestaande uit Ferdi Stofmeel, Bas Hoeflaak, Tina de Bruin, Loes Schnepper en Nora El Koussour.

De 6-delige serie wordt bijna volledig vanuit huis opgenomen. Hoe overleef je als bedrijf de coronacrisis? Die vraag staat centraal in kantoorsatire Rare Tijden. Manager Ton (Ferdi Stofmeel) komt erachter dat leidinggeven op afstand helemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de dagelijkse video meetings zet hij alles op alles om zijn bedrijf te redden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Lukt het hem om zijn opstandige team weer in het gareel te krijgen?

De serie is te volgen op het YouTube-kanaal van KPN

Podcast: Taboe Talk

De ‘kracht van samen’ komt ook tot uitdrukking in de podcastserie ‘Taboe talk. Een 10-delige reeks waarin KPN samen met NRC XTR en Mindshare onbespreekbare onderwerpen aan de kaak stelt. Host van de serie is Roos Woltering. Daarnaast deelt rapper, muzikant en woordkunstenaar Akwasi zijn persoonlijke bijdrage. Taboe Talk is vanaf 2 juni te beluisteren op kpn.com of Spotify.