Vogue Nederland is vanaf nu te bestellen bij Uber Eats

Vogue Nederland is vanaf nu te bestellen bij Uber Eats

Vogue opent vandaag exclusief haar deuren op Uber Eats. Vanaf nu is het mogelijk om Vogue Nederland en Vogue Living binnen slechts een half uur thuis te laten bezorgen door Uber Eats (alleen in Amsterdam). Bovendien kun je, net als bij de honderden restaurants op het platform, je bestelde Vogue ook gemakkelijk 'afhalen'.

Vanaf nu kun je naast je favoriete gerecht ook Vogue Nederland in huis halen, met de service van Uber Eats. Vanaf 22 april kan iedereen die woonachtig is in Amsterdam Vogue bestellen via het platform, waarna je het blad al binnen een half uur thuis ontvangt. Je favoriete editie wordt natuurlijk in stijl aan huis afgeleverd in een Vogue-tasje, inclusief een persoonlijk kaartje van Vogue.

Dit is de eerste keer dat een blad samenwerkt met het online foodplatform. Deze buitengewone en unieke samenwerking bevat dan ook juist nu een bijzondere boodschap. Zo stelt Vogue's hoofdredacteur Rinke Tjepkema: 'Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Uber Eats. Juist in een tijd waarin we allemaal zoveel mogelijk thuis blijven, maakt dit het nog makkelijker om toegang te krijgen tot Vogue Nederland.'

Je kunt de nieuwste edities van Vogue los bestellen, of kiezen voor een combinatiepakket. En dat is nog niet alles; bij een aankoop van Vogue via Uber Eats ontvang je een exclusieve korting van €5,- op je volgende bestelling.

Aukeline Tolman, directeur van Uber Eats: 'Vogue biedt iedere maand een bundel van plezier en pakkende interviews. Met deze samenwerking kunnen we zorgen dat iedereen thuis hier toegang toe heeft. Met Uber Eats maken we het voor restauranthouders en ondernemers mogelijk om hun klanten en fans zo goed mogelijk te blijven bedienen.'