Interactieve livevideo via Newsroomie

Interactieve livevideo via Newsroomie

Nu bijna alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland uitgesteld of geannuleerd zijn, zijn tal van organisaties, waaronder uitgeverijen, hard op zoek naar alternatieven om hun doelgroep online te blijven bereiken. Newsroomie.com, partner van inct, biedt sinds kort de mogelijkheid om interactieve livevideo’s te publiceren.

Zo kunnen die organisaties via verschillende kanalen (web, app, e-mail, push-notificaties en sociale media) in contact blijven. Kijkers kunnen eenvoudig inchecken op de livestream en ook onderling met elkaar in contact treden.

Rick Langedijk, CEO en medeoprichter van Newsroomie.com: “We zien dat steeds meer bedrijven een eigen online platform starten, zodat ze hun medewerkers, studenten, leden, klanten of fans kunnen blijven bereiken en betrokken kunnen houden met video’s, artikelen, podcasts en andere content. Bijkomend voordeel is dat organisaties straks meer weten over hun volgers dan John de Mol weet over zijn kijkers, zodat ze hun doelgroep in de toekomst ook persoonlijk en gericht kunnen blijven benaderen. Laten we hopen dat dit helpt om ons land straks sterker en toekomstbestendig uit deze crisis te helpen.”

Op newsroomie.com is meer informatie te vinden en geïnteresseerden kunnen er hun gegevens achterlaten voor een live-demonstratie.

Newsroomie.com is een Nederlandse startup en ontwikkelaar van de gelijknamige app. Met Newsroomie kunnen content makers en merken content en marketing gericht onder de aandacht brengen van hun doelgroep. Dat kan via verschillende kanalen: web, app, e-mail, mobiele berichten en sociale media en volledig in de stijl van het merk.