De Leeuw draagt stokje bij Audax over aan Casper de Nooijer

De Leeuw draagt stokje bij Audax over aan Casper de Nooijer

Met de overnames van RDC, Marskramer en Bruna en andere strategische keuzes achter de rug en een nieuwe Raad van Commissarissen is dit het juiste moment voor Hubertus de Leeuw, de derde generatie van het familiebedrijf, om zijn positie van voorzitter van de Raad van Bestuur over te dragen aan de huidige CEO, Casper de Nooijer.

Vanaf 6 maart 2020 vormt De Nooijer samen met Jeroen Naalden en Stefan Hutten de Raad van Bestuur van Audax Groep B.V. De Leeuw blijft als voorzitter van de Raad van Aandeelhouders intensief bij Audax betrokken en kijkt ernaar uit in 2022 met alle medewerkers van het familiebedrijf de 75ste verjaardag van Audax te vieren.

De Leeuw: "In mijn nieuwe rol ben ik nog als vertegenwoordiger van de familie stringent aanwezig en betrokken bij de uitbouw en verdere groei van Audax als familiebedrijf, goede werkgever en voorbeeld voor de samenleving. De governance van onze mooie onderneming is nu perfect ingericht en in goede professionele handen – onder leiding van CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur Casper de Nooijer met een sterk statutair directieteam – om Audax ook in de toekomst leidend te laten zijn".