Atlas voor gemeenten naar Sijthoff

Atlas voor gemeenten naar Sijthoff

Sijthoff Media heeft onderzoeksbureau Atlas voor gemeenten aangekocht. Het bureau, dat zich richt op stedelijke, sociale en financieel-economische thema’s, blijft onafhankelijk functioneren. Atlas voor gemeenten brengt elk jaar de Atlas voor gemeenten uit, waarin de vijftig grootste gemeenten van Nederland op vijftig punten worden vergeleken. Sijthoff Media is uitgever van onder meer Binnenlands Bestuur, Adformatie en AG Connect.

Afgelopen september is Marco Kerste aangetreden als directeur van Atlas voor gemeenten: “Atlas is de laatste jaren sterk gegroeid en zet met deze samenwerking de volgende logische stap. Binnen Sijthoff Media kunnen we onze basis verstevigen en ons verder professionaliseren. Tegelijkertijd kunnen we ons als onafhankelijk bureau blijven richten op waar we goed in zijn: kwalitatief hoogwaardig onderzoek.”

Ook Willem Sijthoff, ceo van Sijthoff Media, is blij met de aanwinst: “De publieke sector is een belangrijke markt voor ons. Dankzij de website, het magazine en de evenementen van Binnenlands Bestuur kunnen we maandelijks al meer dan 350.000 bestuurders en ambtenaren bereiken. Met Atlas kunnen we nu ook kwalitatief hoogwaardig onderzoek aanbieden. Bovendien is Binnenlands Bestuur het perfecte platform om de publicaties van Atlas onder de aandacht te brengen.”