Meulenhoff Boekerij biedt boeken in de cloud aan via Yindo

Meulenhoff Boekerij biedt boeken in de cloud aan via Yindo


Sander Knol, algemeen directeur van Meulenhoff Boekerij: "Yindo is een unieke dienst in Nederland. Het interessante aan Yindo is dat ze een gepersonaliseerde omgeving bieden, waar de gekochte content door de consument zelf beheerd kan worden en bovendien te lezen is op tablets, laptops en desktopcomputers, gewoon in de browser. Onze filosofie is dat we onze boeken voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk willen maken. Via Yindo kunnen wij als één van de eerste Nederlandse uitgeverijen onze e-books rechtstreeks op tablet aanbieden."

"Het feit dat een gerenommeerde uitgeverij als Meulenhoff Boekerij ervoor kiest om boeken via de cloud aan te bieden is een enorme opsteker voor Yindo en het boekenvak in zijn geheel", zegt Bob van Duuren, directeur van Yindo. "Door uitgaven in de cloud aan te bieden kiest Meulenhoff Boekerij voor een op de toekomst gericht model, waarin uitgevers van nieuwe businessmodellen kunnen profiteren."

Op Yindo worden momenteel uitgaven van diverse (non-fictie)uitgeverijen aangeboden. Meulenhoff Boekerij is de eerste uitgever van literatuur en fictie die een substantieel deel van haar fonds via Yindo aanbiedt.