Inschrijving Cross Media Awards 2020 geopend

Inschrijving Cross Media Awards 2020 geopend

De inschrijving voor de Cross Media Awards is weer geopend. De Cross Media Awards zijn de enige vakprijs die crossmedia centraal stelt. De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de beste crossmedia cases van het jaar. In 2020 publiceert Media Meetings & Magazines de derde editie van het Cross Media Jaarboek met daarin alle genomineerde en winnende cases van de Cross Media Awards 2020.

De cases worden in interview-vorm opgebouwd en beoordeeld door de jury onder voorzitterschap van Guido van Nispen. Inzenders kunnen bij iedere case aangeven of deze mag worden gepubliceerd op relevante vakmedia als Nederlands MediaNieuws en Marketing Report. Daarmee levert Cross Media Awards als een van de weinige vakprijzen daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak. Tegelijkertijd maakt dit dat alle inzenders een podium kunnen krijgen en niet alleen genomineerden en winnaars.

Cross Media Awards 2020 worden uitgereikt op woensdag 15 april tijdens Cross Media Diner & Awards 2020 in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace.

Lees hier hoe je een case kunt insturen.