NU.nl brengt twee eindejaarsmagazines uit

NU.nl brengt twee eindejaarsmagazines uit

NU.nl noemt de tijdschriften het zelf liever ‘bijzondere printspecials’. De printspecials zijn echte eindejaarsproducten:  een Jaarboek van NUsport en een doeboek (Funboek) voor de bezoekers van NUjunior.nl. Sanoma wil hiermee beide doelgroepen ook offline bereiken. Het nieuwsplatform NU.nl trekt meer dan acht miljoen unieke bezoekers per maand.

NUjunior Funboek

Half september is NU.nl gestart met NUjunior – een nieuwsplatform voor kinderen van 7-12 jaar. Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl: “Wij snappen natuurlijk dat ouders hun kinderen ook graag offline bezig zien. Reden om ook met een nieuw tijdschrift te komen: het NUjunior Funboek.” Geen huiswerk, maar een lekker dik tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen. Vol met quizzen, spellen en testen, zoals ‘Herken jij nepnieuws?’

Sportjaar 2019

Het jaarboek van NUsport kijkt terug op het sportjaar 2019. In deze speciale editie wordt uitgepakt met de mooiste foto’s van dé sportmomenten van 2019. De uitslag van de allereerste NUsport Awards is er ook in de vinden. Met verhalen over topsporters als Virgil van Dijk en Frenkie de Jong, interviews en bijzondere portretfoto’s van onder andere Mathieu van der Poel, Vivianne Miedema, Sifan Hassanen en Maarten van der Weijden.

Beide tijdschriften zijn in de winkel te koop bij onder andere AKO, Bruna en Primera.