Royalty-magazine Vorsten start podcast: 'Aan het Hof'

Royalty-magazine Vorsten start podcast: 'Aan het Hof'

Elke maand presenteert Vorsten vanaf de redactie een nieuwe aflevering van de podcast ‘Aan het Hof’. De podcast wordt gehost door hoofdredacteur Justine Marcella: "Vorsten is al ruim 46 jaar dé autoriteit in deze prachtige niche. Niet alleen met het prachtige glossy tijdschrift, maar ook online. Een podcast was een logische volgende stap."

'Aan het Hof' is  zeker geen kopie van het tijdschrift, benadrukt Marcella. ‘In het tijdschrift doen we verslag, geven we duiding, laten we de mooiste foto’s zien en zijn we chic. In de podcast zitten we als het ware aan de keukentafel om onze belangrijkste onderwerpen te bespreken. Royalty is een hip onderwerp in iedere huiskamer. Het verschil dat wij maken is dat wij onze gesprekken voeren met échte deskundigen. Er zijn in Nederlands 17 miljoen voetbaldeskundigen, maar er is maar één bondscoach. Zoals is het met ons onderwerp ook. Er is maar één Vorsten, een mediamerk dat uitsluitend werkt met de allerbeste deskundigen."

Overal online
Iedere maand is een nieuwe aflevering van 'Aan het Hof' te beluisteren via iTunes, Spotify en op Vorsten.nl/podcast.

Met in de eerste aflevering onder meer: Heeft Máxima eigenlijk een stylist en maakt ze wel eens een modemisser? Josine Drogendijk, die alles weet over de kledingkast van de koningin, geeft antwoord. Daarnaast zet de redactie alle tabloid-toestanden rondom Harry en Meghan op een rijtje en rollen we de oranje loper uit voor een die hard Oranje-fan.

In de volgende podcast, aflevering 2, staat de Belgische monarchie centraal, met als vertrekpunt: Hoe komt het dat de monarchie in België niet zo populair is?