Boekhandel Paagman lanceert feestdagenglossy 'Present van Paagman'

Boekhandel Paagman lanceert feestdagenglossy 'Present van Paagman'

In navolging van de succesvolle eerste twee edities, brengt boekhandel Paagman voor de derde keer de gratis feestdagenglossy ‘Present van Paagman' uit. Met auteur Ilja Leonard Pfeijffer, die op de cover staat, werd getoost op het nieuwe magazine.

Naast Pfeijffer werden ook onder andere Karin Slaughter, Bart Chabot, Louis Theroux, Freddy 'Vjeze Fur' Trathlener voor deze editie geïnterviewd. Het magazine ligt vanaf half november in de winkels van Paagman.

Achtergrondartikelen en feestdageninspiratie
Op de cover prijkt schrijver Ilja Leonard Pfeijffer, die afgelopen jaar hoge ogen gooide met zijn roman Grand Hotel Europa. Het magazine bevat dan ook een uitgebreid gesprek met Pfeijffer over wat het boek teweeg heeft gebracht. Ook zijn er tal van andere interviews en achtergrondartikelen in Present van Paagman te vinden en staat het magazine weer boordevol feestdageninspiratie. 

Paagman wil met Present haar klanten bedanken en inspireren, middels interviews, achtergrondstukken en cadeautips omtrent literatuur, cultuur, lifestyle, familie, koken, kunst en reizen. Het magazine wordt uitgegeven door Smith Communicatie.

Foto:© Sophie Blommers