PubliQare wordt partner van PublishOne

PubliQare wordt partner van PublishOne

PubliQare wordt in diverse Europese landen wederverkoper van de content-workflow- en -auteursoplossing PublishOne. Hiermee kan content op basis van XML naar digitale- en printkanalen gepubliceerd worden.

De PublishOne-software wordt aangeboden als maandabonnement vanuit een “all inclusive” prijsmodel, en kan gebruikt worden in combinatie met MS Word of XML-editors van derde partijen.

PublishOne bedient reeds klanten als Wolters Kluwer, Vakmedianet en Sdu Uitgevers. PubliQare zal PublishOne aan gaan bieden naast haar bestaande productportfolio, waaronder de producten van WoodWing, Dataplan en Enfocus. PubliQare wil PublishOne ingaan zetten voor de markten van vak- en wetenschappelijke uitgevers, bijvoorbeeld op gebieden als accountancy, fiscaliteit, juridisch, medisch en e-learning. PubliQare zal tevens integraties voor PublishOne gaan ontwikkelen.

“PublishOne is volgens ons de ideale oplossing voor partijen die vakmatige of wetenschappelijke content maken. Auteurs kunnen gewoon met Word werken terwijl PublishOne aan de achterkant XML genereert, en ook het importeren van XML-content kan heel eenvoudig. Dat is onmisbaar voor dit segment”, zegt Hans Fermont, directeur vanPubliQare. “Deze samenwerking past zeer goed in onze strategie om voorop te blijven lopen met innovatieve oplossingen voor uitgevers.”