Emerce en Brunel starten platform voor interim digital professionals

Emerce en Brunel starten platform voor interim digital professionals

Emerce en Brunel hebben een nieuw platform voor inhuur van interim professionals in marketing, media, commerce en tech opgezet: Emerce Interim. Met dit platform wil Emerce Interim voorzien in de groeiende behoefte van organisaties aan digitale specialisten.

Emerce en Brunel hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de behoefte van het bedrijfsleven en van interim professionals. Het grootste pijnpunt is het gebrek aan engagement met de digital community en om snel de perfecte match met de opdracht te maken. De nieuwe dienst werkt makkelijk, transparant en lost veel uitdagingen op die men ervaart bij het plaatsen van opdrachten. Unieke en actuele marktinzichten, zoals behoefte naar een bepaalde skill set, worden uit eigen data gedeeld met de gebruikers van het platform.

Emerce Interim is een open platform waar opdrachtgevers kunnen zoeken in een uitgebreide database met voorgeselecteerde en positief beoordeelde professionals, via slimme algoritmes komt men tot een match. De nieuwe dienst omvat het zoeken, kwalitatief matchen, plaatsen, verlonen en beoordelen van de opdracht. Interim professionals schrijven zich in op het premium platform, worden onderdeel van de grootste digital community van Nederland, krijgen interessante opdrachten en kunnen bouwen aan hun vaardigheden en expertise.

Het is een unieke samenwerking tussen Emerce, het grootste platform & community voor digital marketing, commerce & tech professionals, en Brunel, met jarenlange ervaring in detachering in onder meer IT en Marketing.