CB heeft steeds meer non-books in assortiment

CB heeft steeds meer non-books in assortiment

CB biedt boekverkopers in Nederland en België een groeiend assortiment ‘non-books’. Vanaf oktober 2019 is een groot deel van het assortiment van Studio Stationery verkrijgbaar via CB. Boekhandels kunnen de papier-en schrijfwaren rechtstreeks bij CB bestellen.

Studio Stationery is in 2013 opgericht in Sneek. Het assortiment bestaat onder andere uit vrolijke notitieblokken, planners, wenskaarten, pennen en bureau accessoires. Veel van deze producten zijn niet onbekend voor de boekhandel, maar konden alleen direct worden besteld bij Studio Stationery. Door de beschikbaarheid via CB bestelt de boekhandel nu via één bestelsysteem en ontvangt hij één factuur en één keer een vrachtwagen aan de deur voor deze en andere artikelen.

CB biedt boekverkopers in Nederland en België een groeiend assortiment ‘non-books’. Naast producten van Studio Stationery is onder andere het assortiment van Cortina (bekend van Moleskine), Craenen, Royal Talens en OKU te bestellen via CB.

Alle designs en producten van Studio Stationery zijn gemaakt door het Nederlandse ontwerpteam, met als hoogste doel om de (werk)plek een stukje leuker te maken. "At Studio Stationery we live to create!"