Vakmedianet lanceert e-learning platform voor financiële professionals

Vakmedianet lanceert e-learning platform voor financiële professionals

Vakmedianet heeft The Finance Academy gelanceerd. Dit gloednieuwe e-learning platform biedt een groot assortiment e-learnings voor financiële professionals. In interactieve video e-learnings worden zij meegenomen door actuele onderwerpen als robotisering, big data en data-analyse, risicoleiderschap, integrated reporting, waardecreatie en fraude en aansprakelijkheid. Alle e-learnings van The Finance Academy zijn PE-geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Uitgever en hoofdredacteur van The Finance Academy Renske van de Merbel over het nieuwe e-learning platform: “Financiële professionals kunnen nu zelf bepalen hoe, waar en wanneer zij hun vakkennis op peil houden en zo op een efficiënte wijze aan hun permanente educatie verplichting voldoen. Maar om de doelgroep écht te boeien is meer nodig. Daarom werken we alleen samen met topdocenten en experts uit de (financiële) praktijk. Zij kunnen hun verhaal goed overbrengen.”

In samenwerking met Procademy en Crowdale heeft het projectteam van The Finance Academy de afgelopen maanden toegewerkt naar de livegang. Projectleider Monique Scholten: “Om gebruikers een prettige leerervaring te kunnen blijven bieden, ontwikkelen we The Finance Academy ook na de lancering actief door. Dit doen we onder meer door maandelijks nieuwe e-learnings te publiceren en de gebruikerservaring continu te monitoren en eventueel te verbeteren.”

“De eerste nieuwe gebruikers hebben zich al aangemeld”, geeft Renske van de Merbel aan. “En we ontvangen positieve reacties van de doelgroep over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze e-learnings. Dat is een mooie bevestiging van onze visie!”