Publiceer je eigen boek tijdens Manuscripta

Publiceer je eigen boek tijdens Manuscripta


Het publiceren van je eigen boek kan via de nieuwe publicatieplatformen van de boekhandels Paagman, Plantage Benissimo en Plantage Vermeer. Het boek is na publicatie verkoopbaar via alle boekwinkels van Nederland. Op www.mijnbestseller.nl/manuscripta staat precies beschreven hoe manuscripten kunnen worden aangeleverd.

Voor alle aspirant-schrijvers die nog niet zover zijn dat ze hun boek kunnen laten uitgeven, zijn er op Manuscripta diverse workshops, waaronder ‘korte verhalen schrijven’.

Meer Manuscripta
Voor de zaterdagavond zijn Tessa de Loo en Laurent Binet, auteur van de bestseller HhhH, aan het programma toegevoegd. Op zondag zijn, naast de eerder naar buiten gebrachte namen, onder anderen ook Saskia Noort, Jan Siebelink, Dick Bruna, Nico Dijkshoorn, Frits Bolkestein en Connie Palmen van de partij.

Voor het eerst heeft Manuscripta verschillende buitenpodia, met onder anderen Dennis Gaens, Krijn Peter Hesselink en Ellen Deckwitz. In de one minute filmpjes van Why I Love This Book kan iedereen zijn liefde voor dat éne boek kwijt.