Psychologie Magazine lanceert matchingplatform Coachfinder

Psychologie Magazine lanceert matchingplatform Coachfinder

De vraag naar coaching neemt toe en ook het aanbod groeit hard. Daarom lanceert Psychologie Magazine een nieuw platform voor coaches en consumenten: Coachfinder. Een makkelijke manier om die betrouwbare coach te vinden die je verder helpt.

Het aantal coaches in Nederland is de afgelopen vijf jaar met 66% gegroeid, bleek dit voorjaar uit gegevens van de Kamer van Koophandel. Met meer dan 63.000 ingeschreven coaches is het voor de consument niet eenvoudig om de juiste te vinden. Het beroep van coach is bovendien niet beschermd: iedereen mag zich coach noemen. 

Nieuw platform: Coachfinder
Coachfinder is een matchingplatform dat de zoektocht naar een betrouwbare coach makkelijker maakt. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van persoonlijke voorkeuren via een slim algoritme eenvoudig een coach vinden die bij ze past. 
Om kwaliteit te kunnen garanderen worden alle coaches door het team van Psychologie Magazine geverifieerd. Dit betekent onder andere dat elke coach een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd moet hebben. Coachfinder is op dit moment live in de provincies Noord-Holland en Utrecht, en wordt komende tijd stapsgewijs uitgebreid. 

Iedereen verdient een coach 
Psychologie Magazine wil de drempel naar coaching verlagen. Omdat coaching een belangrijke stap kan zijn in zelfontwikkeling – zeker in veeleisende en stressvolle tijden, waarin bovendien steeds meer aandacht is voor persoonlijke en professionele groei.
De service van Coachfinder is gratis voor consumenten. De aangesloten coaches betalen een abonnementsfee voor hun profiel op Coachfinder.nl.

Met Coachfinder zet Psychologie Magazine een volgende stap: van zelfhulp naar daadwerkelijke ondersteuning door een vakkundige professional