Media Groep Limburg en Mijnbestseller.nl samen in boeken

Media Groep Limburg en Mijnbestseller.nl samen in boeken


Peter Paul van Bekkum, oprichter van Mijnbestseller.nl: "Deze vorm van samenwerking is nieuw in de snel veranderende boekenwereld en zet een trend. We bundelen in deze samenwerking optimaal onze krachten, Media Groep Limburg met haar enorme bereik, Mijnbestseller.nl met haar publicatieplatform, printing- en distributiemogelijkheden."

Via www.limburger.nl/mijnboek kan iedere Limburgse schrijver - van amateur tot professional - zijn boek publiceren. De boeken worden on demand geproduceerd, er worden geen voorraden aangelegd waardoor het milieu wordt gespaard. De schrijvers krijgen een scala aan promotiemogelijkheden voorgeschoteld, onder andere: persberichten op maat, automatische links met social media zoals Facebook, Hyves en LinkedIn, integratie met Twitter en visitekaartjes.

"De schrijver zit zelf aan het stuur, bepaalt wat de prijs en zijn winstmarge is en waar zijn boek wordt verkocht", aldus Eric van Dorst en Pieter-Jan Engelen van Media Groep Limburg, "Wij zijn verheugd dat we als eerste uitgever in Nederland op deze wijze onze abonnees en bezoekers van onze websites de mogelijkheid van boeken publiceren kunnen aanbieden".

Media Groep Limburg biedt de eerste honderd schrijvers die hun boek publiceren een leuke attentie aan. Pieter-Jan: "We belonen de schrijvers van het eerste uur met een gratis exemplaar van hun eigen boek".
De verkoop van boeken kan via meerdere kanalen, van Limburger.nl tot aan Bol.com. "We bieden alle verkoopkanalen aan, ook de traditionele, maar mikken vooral op de kracht van online in het algemeen en social media in het bijzonder, daar zijn we gezamenlijk sterk in", aldus Eric.