Sanoma ziet toekomst vakantie en reizen zonnig in

Sanoma ziet toekomst vakantie en reizen zonnig in

Sanoma ziet in de reisbranche veel kansen. Daarom heeft het Ronald van Bruchem, nu werkzaam bij Thomas Cook, aangenomen als Travel Director SMN. Hij start per 1 juli 2019 om de kansen voor Vakantie.nl verder in kaart te brengen en om te zetten in resultaat.

Ronald van Bruchem heeft veel ervaring in de reisbranche. Hij is nu Manager Business Development bij Thomas Cook. Daarvoor heeft hij meerdere functie vervuld bij diverse touroperators zoals First Choice Nederland en TUI.

Suzanna Koning, director News & Data: “Met Ronald halen we een expert in huis. Zowel op het gebied van business development als op het gebied van reizen. Met zijn expertise en netwerk zijn we in staat om Vakantie.nl tot een commercieel succes te brengen.”

Ronald van Bruchem: “Sanoma werkt reeds samen met diverse toonaangevende partijen in de markt. Vakantie.nl biedt enorm veel kansen voor zowel Sanoma als haar samenwerkingspartners in de reisbranche. Ik vind het fantastisch om nauw betrokken te blijven bij het vakantieproduct echter vanuit een andere sector; ik kijk enorm uit naar deze uitdaging.”