GTST ontwikkelt verhaal voor Instagram Stories

GTST ontwikkelt verhaal voor Instagram Stories

De bekende soap GTST heeft als eerste Nederlandse dramaserie een verhaal ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories, dat exclusief via het GTST-account te volgen is.

‘Valentijns Vlucht’ wordt vanaf maandag 29 april vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag gepost. Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser die de rol van Valentijn Sanders speelt. Download hier de trailer.

"Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven. Het GTST Instagram account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep.", aldus Rohan Gottschalk, Producent Daily Drama bij EndemolShine Nederland.

"De GTST Stories zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die we op tv vertellen. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft. GTST is altijd een serie geweest die verrast en nieuwe wegen durft te verkennen en met deze stories nemen we weer een nieuwe stap in die traditie".

"Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio.”, aldus Vincent Visser die zijn debuut maakt in GTST. “We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met ‘verticaal’ filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben."

‘Valentijns Vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via GTST Stories Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. De stories zijn unieke verhalen die te volgen zijn naast de reguliere afleveringen.