Karin Swerink (Vogue) wordt nieuwe hoofdredacteur Linda

Karin Swerink (Vogue) wordt nieuwe hoofdredacteur Linda

Karin Swerink wordt de nieuwe hoofdredacteur van LINDA.magazine. Swerink is nu nog hoofdredacteur bij het modetijdschrift Vogue.

Swerink was eerder  adjunct-hoofdredacteur van Libelle en hoofdredacteur van Glamour. Vanaf mei zal ze verantwoordelijk zijn voor alle printtitels van LINDA

Linda de Mol, creatief directeur bij LINDA.,is blij met de benoeming van Swerink:  "Met haar ervaring heeft Karin bewezen voor alle vrouwen van Nederland mooie bladen te kunnen maken. Zij brengt daarnaast een berg aan kennis mee op het gebied van fotografie."

Jildou van der Bijl, de huidige hoofdredacteur van LINDA.magazine: "Nu het mediamerk LINDA. steeds groter wordt, draag ik vol vertrouwen het algemeen hoofdredacteurschap over aan Karin, die ik ken als bevlogen bladenmaker en inspirerende mediaprofessional."

Swerink zelf zegt met pijn in haar hart afscheid te nemen van Vogue, maar vindt dat ze deze kans bij LINDA.magazine niet kon laten gaan. "Ik verheug me enorm op de samenwerking met Linda en Jildou en iedereen die bij LINDA. betrokken is."