Sdu Uitgevers en KMO intensiveren samenwerking

Sdu Uitgevers en KMO intensiveren samenwerking

De samenwerking betreft uiteraard Toxic.nl, de oplossing voor MSDS en WIK's, maar omvat daarnaast ook alle andere producten van KMO en door beide partijen te ontwikkelen nieuwe producten met betrekking tot veilig werken. Met deze samenwerking verstevigen Sdu Uitgevers en KMO de komende jaren hun posities op het gebied van kennisproducten over veilig werken. Sdu Uitgevers is daarnaast ook uitgever van het zeer bekende Chemiekaartenboek, samen met TNO.

Miranda de Jong, uitgeefmanager Business Unit Public, Sdu Uitgevers: "Deze vorm van dienstverlening past naadloos in onze businessfocus op digitale dienstverlening aan onze klanten. Bovendien is KMO een bedrijf waarmee wij als Sdu Uitgevers al een goede professionele samenwerking hebben en we zijn verheugd deze samenwerking de komende jaren verder te kunnen voortzetten en uitbouwen".

Bert Kerseboom, directeur van KMO: "Met onze producten nemen bedrijven en branches steeds vaker zelf het voortouw als het gaat om arbeidsveiligheid en (arbo)risicomanagement. Het direct beschikbaar maken van Sdu content in onze toepassingen geeft direct een duidelijke meerwaarde voor onze gebruikers en door het beschikbaar stellen van onze applicaties via www.arbozone.nl komen onze producten bij een grotere doelgroep onder de aandacht".