Vakmedianet neemt VMT en Voeding Nu over

Vakmedianet neemt VMT en Voeding Nu over

De directies van de Vakmedianet Groep en MYbusinessmedia hebben aangekondigd dat Vakmedianet VMT, Voeding Nu en VMT Food.be per 1 maart 2019 overneemt van MYbusinessmedia.

Ruud Bakker, CEO Vakmedianet: “Vakmedianet creëert met de hoogwaardige content van VMT (Voedingsmiddelen, Management & Technologie) en Voeding Nu een optimaal bereik bij scherp gedefinieerde community’s in de Nederland en België. Deze community’s worden gekenmerkt door een stabiele groep betalende lezers, regelmatig terugkerende online bezoekers en veel loyale eventdeelnemers in de voedingsmiddelenindustrie.

De titels passen naadloos in ons businessmodel en versterken de positie van Vakmedianet als leidend mediabedrijf voor professionals en ondernemers in Nederland. Vakmedianet is al onbetwist nummer 1 op het gebied van foodretail met de merken Distrifood en Foodmagazine. Deze overname biedt nieuwe mogelijkheden voor lezers en adverteerders.”
 
Joachim Driesen, CEO van MYbusinessmedia voegt daaraan toe: “Wij zijn ervan overtuigd dat voor VMT en Voeding Nu Vakmedianet het juiste uitgeefhuis is om het potentieel van de titels verder te ontwikkelen. De door Vakmedianet ontwikkelde online knowhow en technologie zal de verdere groei van VMT en Voeding Nu versnellen. MYbusinessmedia focust zich verder op haar technische titels in engineering en maakindustrie en onderzoekt in dit segment verdere uitbreiding door acquisitie of autonome groei.”