Nursing wint LOF Prijs 2019

Nursing wint LOF Prijs 2019

 
Annemarie Jorritsma (voorzitter LOF College) citeert uit het Collegerapport: “Nursing maakt hét verschil voor de persoonlijke professionele ontwikkeling van verpleegkundigen, verbindt de lezers, reflecteert op beroepsinhoud en vakuitoefening, neemt waar nodig politiek stelling, informeert over voor de zorg relevante maatschappelijke ontwikkelingen, heeft oog voor de emotionele kant van het beroep en laat de lezers aan het woord. Voor verpleegkundigen is Nursing onmisbaar. En juist dat maakt Nursing onmiskenbaar tot de laureaat van de LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019.“

Nursing is een uigave van Bohn Stafleu van Loghum. Ook genomineerd voor de LOF-onderscheiding voor Vakinformatie 2019waren de volgende merken:
Adformatie - Sijthoff Media
Cobouw - Vakmedianet
Renda - Aeneas Media
 
De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is dé kwaliteitsonderscheiding voor producten, diensten, oeuvres, portfolio’s en merken voor vakinformatieve, wetenschappelijke en professionele media.
De LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019 is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Branchevereniging Media voor Vak en Wetenschap (MVW).