Vakbladen.com breidt windportfolio uit

Vakbladen.com breidt windportfolio uit


Vakbladen.com neemt de nieuwssite Windenergie-Nieuws.nl over van Annelies Bakker. Annelies Bakker heeft de nieuwssite voor windenergie professionals bijna tien jaar in beheer gehad. 

Vakbladen.com technische uitgever Roeland Dobbelaer: "Windenergie is een van de sterkst groeiende sectoren als het gaat om duurzame energie wereldwijd en speelt een onmisbare rol bij het behalen van de klimaatdoelen. In 2017 heeft Vakbladen.com al de titel WindEnergie Magazine (vakblad en nieuwssite) overgenomen van voormalig uitgeverij Lakerveld en brengt deze nu uit in het Engels, onder de titel Wind Energy Magazine. Daarnaast zijn wij vanaf 1 januari een partnerschap aangegaan met het Nederlandstalige vakblad WindNieuws van ODE Decentraal (Organisatie voor Duurzame Energie). Naast de inhoudelijke samenwerking tussen beide bladen gaat Vakbladen.com commerciële taken voor beide verzorgen. Met deze titels  bieden WindNieuws en wij nu gezamenlijk het grootste mediaplatform over de gehele Nederlandse windenergie industrie."

Sterk technisch cluster
Met de nieuw gevormde windenergie portfolio is Vakbladen.com samen met WindNieuws in staat zowel de Nederlandstalige als internationale wind community te bereiken en een geschikt platform te bieden voor het uitwisselen van kennis en diensten. De komende periode zullen wij deze titels verder optimaliseren. De windenergie titels maken bij Vakbladen.com onderdeel uit van het technisch cluster, waartoe onder andere ook de titels Maritiem Nederland en Technisch Weekblad behoren. Hiermee biedt Vakbladen.com een sterk portfolio van elkaar versterkende titels met een groot bereik.