Charles den Tex maakt overstap naar HarperCollins Holland

Charles den Tex maakt overstap naar HarperCollins Holland

Charles den Tex, auteur van onder meer de met de Gouden Strop bekroonde boeken De macht van meneer Miller en Cel stapt over naar HarperCollins Holland. De thrillerauteur en scenarioschrijver tekent een contract bij de uitgeverij voor zijn aankomende thriller, die najaar2019 zal verschijnen.
 
Charles den Tex: “Na bijna twintig jaar zet ik een nieuwe, grote stap naar HarperCollins Holland. Ik verheug me enorm op onze samenwerking, het is de nieuwe impuls die ik zocht en ik ben ervan overtuigd dat we samen mooie dingen gaan maken.”
 
Erwin Koning, uitgever: "Met veel plezier en trots verwelkomen wij Charles den Tex. Binnen de uitgeverij zijn veel fans van zijn werk, en wij kijken ernaar uit om samen met hem te gaan werken aan de publicatie van zijn nieuwe thriller. Met auteurs als Karin Slaughter, Jeroen Windmeijer en vele anderen heeft HarperCollins Holland al een mooie basis in het thrillergenre, en de komst van Charles verstevigt dit groeiende spanningsfonds."
 
Jan-Joris Keijzer, algemeen directeur: "De komst van Charles den Tex naar HarperCollins Holland past bij de ambitieuze groeidoelstellingen van de uitgeverij. Eerder mochten wij gewaardeerde auteurs als Judith Visser, Stefan Popa en Jeroen Windmeijer verwelkomen. We zijn heel blij dat Charles voor ons gekozen heeft, en gaan gezamenlijk een groot succes maken van zijn nieuwste thriller."