iDeniz biedt toegang tot Apple's iBookstore via lancering eBook Portal

iDeniz biedt toegang tot Apple's iBookstore via lancering eBook Portal


iDeniz heeft voor de Nederlandse markt een strategisch partnership gesloten met een Apple approved content aggregator. Hiermee beschikt iDeniz over een van de meest vooraanstaande platforms ter wereld, wereldwijd gebruikt door veel van de toonaangevende uitgevers, waaronder HarperCollins Publishers, Hachette Book Group, Simon & Schuster, John Wiley & Sons en 175 kranten en tijdschriften.

Het platform is het kruispunt voor alle verbindingen tussen uitgevers en aanbieders van
e-content waar honderdduizenden unieke titels in verschillende formaten worden beheerd en gedistribueerd. Vele vooraanstaande uitgevers in de wereld hebben hun content al toevertrouwd aan deze veilige omgeving en bereiken via één centraal distributiepunt meer dan 50 aanbieders van eBooks en miljoenen lezers.

iDeniz biedt een scala aan diensten voor het converteren, het optimaliseren en het distribueren van e-content. Business Intelligence biedt uitgevers bovendien een unieke service om data van verschillende formaten, distributiekanalen en prijsmodellen te monitoren, te beheersen en te analyseren. In een snel veranderende eBookmarkt zijn uitgevers hierdoor beter in staat om te anticiperen op ontwikkelingen.

Met de komst van een vooraanstaand eBook-distributieplatform op de Nederlandse eBookmarkt hebben uitgevers met Nederlandstalige content nu een vertrouwd centraal distributiepunt van waaruit zij de mondiale boekenmarkt kunnen bereiken.