Telegraaf lanceert Voetbal-app

Telegraaf lanceert Voetbal-app

De Telesport Voetbal App is een gebruiksvriendelijke applicatie met een uitgebreide mix van het laatste nieuws, live verslag en uitgebreide statistieken van meer dan 60 competities. De app is volledig naar persoonlijke voorkeur in te stellen. Met alerts op club- en competitieniveau wordt de gebruiker continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Chef/coördinator Telesport.nl Twan Bovée. "De Telesport Voetbal App bedient onze lezers op hun wenken. Dankzij de persoonlijk in te stellen alerts zijn alle sportliefhebbers overal op de hoogte van het laatste nieuws van hun favoriete club of competitie. Of je nu thuis zit, onderweg bent, tijdens het werk, in de kroeg met vrienden of op vakantie met het gezin, je mist geen seconde van de voetbalwereld. Vooral de gedetailleerde statistieken, met de opstellingen en uitgebreide karakteristieken, geven het volgen van voetbal een extra dimensie. Telesport is altijd en overal dé bron."

De Telesport Voetbal App werd net zoals de Telesport Tour App ontwikkeld door Releaze. Maarten Mulder, Partner bij Releaze: "De Telegraaf verwent haar lezers wederom met het aanbieden van deze hoogwaardige voetbal app met live scores vanuit de hele wereld en gepersonaliseerd nieuws. De combinatie van actuele content, intuïtieve features en live sportdata bepaalt het succes van de app. Wij hebben deze App samen met de Telegraaf ontwikkeld met als doel dat iedere echte voetballiefhebber met een Smartphone deze app altijd als eerste raadpleegt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. We zullen er dus voor zorgen dat de Voetbal App te allen tijde toonaangevend blijft, net zoals haar content"