Voetbal International benoemt driehoofdige hoofdredactie

Voetbal International benoemt driehoofdige hoofdredactie
Voetbal International benoemt Taco van den Velde, Peter Wekking en Pieter Zwart als driehoofdige hoofdredactie. Van den Velde en Wekking vervulden deze rol ad interim en zijn nu samen met Pieter Zwart definitief aangesteld als hoofdredactie bij VI.
 
Het Nederlands voetbal zit in de lift en Voetbal International voelt dat optimisme. Ajax en PSV behoren tot de beste 32 ploegen van Europa, terwijl de resultaten van het Nederlands elftal zorgen voor hoop. De VI-specials (PSV Kampioensspecial, WK-special, VI-top 50, VI-seizoengids, VI Kids Specials) die deze zomer zijn uitgegeven vlogen de winkels uit. Dit ziet VI ook terug in de verkoopcijfers van het weekblad, het groeiende aantal VI PRO-abonnementen en de steeds maar groter wordende stroom bezoekers op VI.nl, die op de hoogte willen worden gehouden van het laatste voetbalnieuws. Voetbal International gaat met de benoeming van de driehoofdige hoofdredactie door op die ingeslagen weg.
 
Sanne Visser, Directeur Voetbal International:"Met deze hoofdredactie van VI is wat mij betreft alles vertegenwoordigd: traditioneel en nieuw, ervaring en talent, print en internet. Taco van den Velde en Peter Wekking zijn voor de trouwe lezers van VI bekende namen en cultuurbewakers. Pieter Zwart kent u als het sportjournalistiek talent van het jaar 2018 en aanvoerder van VI PRO. Zijn toetreding tot de hoofdredactie laat zien dat Voetbal International niet alleen een bewezen autoriteit is, maar juist ook een medium dat vooruitdenkt en de blik heeft gericht op de toekomst. Voetbal is een bedrijfstak die voortdurend in beweging is, Voetbal International is dat ook."