CB Online vernieuwt dashboard print on demand

CB Online vernieuwt dashboard print on demand

Nieuw menu item Print on demand

Het aanmaken en onderhouden van uw Print on demand titels is verplaatst naar het nieuwe menu item ‘Print on demand’. In de oude versie van CB Online Uitgeverij staan de functionaliteiten op de gebruikelijke plek (Assortiment, raadplegen en onderhouden).
Short print run-orders indienen en volgen
Gebruikers kunnen zelf een Short print run-ordervoeren in en de status van de bestelling volgen. Alle Short print run-orders neemt CB Online binnen 72 uur op voorraad.

Automatisch herbevoorraden via Short print run

Wanneer de voorraad onder een bepaald niveau komt, vult CB Online deze automatisch weer aan. Daarvoor hoeft de gebruiker alleen een regel voor een automatische herbevoorrading via Short print run aan te maken. 

Eenvoudiger aanmeldproces Print on demand

Wanneer een uitgeverij een proefboek aanvraagt, meldt CB Online de bestanden technisch ‘Gereed voor Print on demand’. Is het proefboek akkoord, dan kan het worden aangemeld voor ‘single copy productie’ of kan een Short Print Run aan worden aangevraagd. Is het proefboek nog niet goed, dan kan de uitgever nieuwe metadata en printbestanden indienen.

Activeren single copy productie

Wanneer de printbestanden gereed gemeld zijn kan de ‘single copy productie’ starten. Daarmee bepaalt de uitgever altijd zelf vanaf wanneer de titel geproduceerd wordt.