Hebban en Vlogboek lanceren online boekenprogramma ‘Boekblik’

Hebban en Vlogboek lanceren online boekenprogramma ‘Boekblik’


In tweewekelijkse afleveringen van 3 tot 5 minuten krijgt de kijker informatie voorgeschoteld over verwachte boeken, nieuwe boekverfilmingen en bijzondere evenementen. De eerste aflevering komt 3 september online. 
Apperloo vertelt op geheel eigen wijze welke nieuwe uitgaven lezers niet mogen missen, welke boekverfilmingen en toneelbewerkingen eraan komen en zet in elke aflevering een auteur of fenomeen in de spotlight.
Jörgen Apperloo en Hebban werken sinds 2017 geregeld samen. Als de man achter Vlogboek produceert Apperloo regelmatig themavideo’s voor de grootste boekencommunity van Nederland en Vlaanderen. 

Apperloo: "Een actueel boekenprogramma maken was al geruime tijd mijn wens. Ik ben dan ook enorm blij dat Hebban met mij die uitdaging wil aangaan. Met Boekblik wil ik samen met de kijker enthousiast worden van nieuwe boeken en elke aflevering voeg ik daar nog een creatieve uitspatting aan toe. En dat laatste kan over van alles gaan."  
Het eerste seizoen van Boekblik bestaat uit 8 afleveringen en wordt vanaf maandag 3 september uitgezonden op Hebban en Vlogboek.