Catch Up: app met boek- en cd recensies

Catch Up: app met boek- en cd recensies
Catch-Up is een nieuwe gratis boekenapp waarin recensies van boeken verzameld worden. De recensies zijn ook gekoppeld aan winkels, zodat de gebruiker het boek ook direct kan kopen.

Catch-Up is ontstaan omdat ooit een gerichte zoekopdracht naar een boekrecensie bij kranten onmogelijk bleek. Zoeken in een zoekmachine, naar een eerder gelezen boekrecensie, bleek door de vele duizenden resultaten ook geen optie. Daarbij, is onderweg zoeken op de smartphone helemaal lastig. 
Catch-Up is een jonge onderneming, nu bèta-live en op zoek naar gebruikers die o.a. graag (over) boeken lezen. Gebruikers kunnen hun ervaringen met de app delen zodat de ontwikkelaars de app in de juiste richting verder kunnen ontwikkelen. 
 
Initiatiefnemer Harrit Kingma, een verwoed lezer van boeken én boekrecensies, vindt het een groot gemis dat wanneer hij voor de keuze staat om een boek te kopen, niet de laatste suggesties of expert beoordelingen van zijn favoriete kranten én critici bij zich heeft. Dit geldt niet alleen voor boeken, maar ook voor muziek en meer.
Catch-Up stelt de (krant)lezer centraal waarbij deze op de mobiele telefoon alle recensies van zijn/haar favoriete krant én criticus snel en simpel kan terugvinden.