Amsterdam krijgt glossy-achtig huis-aan-huis blad

Amsterdam krijgt glossy-achtig huis-aan-huis blad
Amsterdam krijgt een nieuw wekelijks huis-aan-huis blad onder de naam City. Het betreft hier een moderne magazine-achtige krant met onafhankelijke journalistieke informatie mogelijk gemaakt door een aantal aangesloten retailpartners.

City wil zich onderscheiden van andere huis-aan-huis bladen door een eigentijdse aanpak. De partners maken het mogelijk een modern en toegankelijk magazine-achtige krant te lanceren met hart voor de stad. 

City is het antwoord op het Amsterdamse beleid de verspreiding van folders te reguleren. H.A.H. Retail Uitgeverij heeft de ambitie om City ook in andere steden uit te brengen waar gewijzigde regels gaan gelden voor de bezorging van reclamedrukwerk. Hierdoor ontstaat mogelijk een landelijk netwerk van hyper lokale huis-aan-huis bladen, dat een belangrijke impuls gaat geven aan lokale journalistiek.

In Amsterdam verschijnt City in vier lokale edities met in elke editie nieuws en informatie uit de verschillende stadsdelen.  Verder is er in City aandacht voor duurzaam leven in de stad en is er natuurlijk volop ruimte voor actuele aanbiedingen van de retailpartners.

Partners van City zijn de retailorganisaties Blokker, Kruidvat, Dirk van den Broek en Seats and Sofas; City wordt geproduceerd door het Amsterdamse mediabedrijf Trusted Media Publishers van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer.