Boom Uitgevers neemt De Tijdstroom over

Boom Uitgevers neemt De Tijdstroom over
Uitgeverij De Tijdstroom fuseert met Boom uitgevers. De nieuwe combinatie van Boom uitgevers en De Tijdstroom stelt zich ten doel om de zorgprofessional optimaal te bedienen.

In samenwerking met auteurs, redacties en overige externe relaties blijft de focus liggen op de ontwikkeling van uitgaven die zich richten op de toepassing en overdracht van hoogstaande kennis in de gezondheidszorg, wetenschap en in het onderwijs. De Tijdstroom zal blijven uitgeven onder de eigen naam. Door de fusie wordt de positie van De Tijdstroom versterkt, met name op het terrein van elektronisch uitgeven en marketing en verkoop.

Boom uitgevers heeft met standaardwerken als de DSM-5 titels, de behandelprotocollen en de neuropsychologische handboeken een sterk fonds met onderscheidende uitgaven voor psychologen, psychiaters en andere doelgroepen binnen de GGZ opgebouwd.
De Tijdstroom is een medisch wetenschappelijke uitgeverij die zich richt op wetenschap en professionals (in opleiding) in de gezondheidszorg. De vakinformatie- en wetenschappelijke uitgaven worden gebruikt in de professionele markt en in het onderwijs door artsen, psychiaters, psychotherapeuten, psychologen, verpleegkundigen en paramedici.

Directeur-uitgever Nico van ’t Zet van De Tijdstroom zal tot eind 2018 aanblijven voor de begeleiding van het uitgeefprogramma en het bewerkstelligen van een goede overdracht.