Bazaar Bouquet: abonnement op bloemen of magazine?

Bazaar Bouquet: abonnement op bloemen of magazine?
Een opmerkelijke samenwerking tussen bloemenleverancier Curated Flower Company en Harper's Bazaar: het Harper's Bazaar Bouquet

De bos bloemen wordt gecureerd door modekenners of geïnspireerd op kleuren en thema's van het moment. Het boeket wordt gratis bezorgd met daarbij het tijdschrift Harper’s Bazaar.  Het geheel wordt in een stijlvolle cadeauverpakking bezorgd, met een unieke mode-illustratie van Piet Paris. Met andere woorden: je bestelt bloemen en je krijgt er een magazine bij (of is het andersom?). Hoe dan ook: de samenwerking tussen het magazine en de bloemenleverancier, vergelijkbaar met een dienst als Bloomon, lijkt voor beide lucratief.

Bazaars hoofdredacteur en modejournalist Cécile Narinx bijt het spits af en cureert deze maand het boeket. "De basis wordt gevormd door mijn lievelingsbloemen én mijn lievelingskleuren: zachtroze en warm geel – en laten dat nu juist grote modekleuren van dit seizoen zijn, net als het paars van de liatris en allium, dat ik er ook in terug heb laten komen." 
Céciles boeket is een maand lang verkrijgbaar via harpersbazaar.nl/bouquet. Op 6 april, wanneer het meinummer op de deurmat ligt, draagt ze het stokje over aan de volgende modekenner.