Uitgeverij Blink genomineerd voor prestigieuze onderwijsprijs

Uitgeverij Blink genomineerd voor prestigieuze onderwijsprijs
De lesmethodes Blink Wereld (wereldoriëntatie) en Wired (Engels) van educatieve uitgeverij Blink zijn genomineerd voor de IPON Awards 2018. Deze Awards zijn een van de belangrijkste onderscheidingen voor bedrijven en organisaties in Nederland, die zich onderscheiden op het gebied van innovatie, kwaliteit en originaliteit bij het ontwikkelen van digitale producten voor het onderwijs. 
 
De lesmethodes van Blink zijn relatief nieuw in de markt maar worden al door meer dan 2.300 scholen en 395.000 leerlingen in het primair- en voortgezet onderwijs gebruikt. Blink Wereld, methode wereldoriëntatie voor het primair onderwijs, wordt sinds 2014 op scholen gebruikt. Wired, methode Engels voor het voortgezet onderwijs, is pas sinds vorig jaar op de markt.

Jorien Castelein, Directeur van uitgeverij Blink, is dan ook verheugd over de nominatie: "Het is een erkenning van onze concepten en de totaal nieuwe invulling die wij geven aan het begrip ‘lesmethode’. Wij vinden het geweldig dat de jury van de IPON Awards ziet dat onze lesmethodes fundamenteel vernieuwend zijn voor het onderwijs."

In 2016 won Blink een IPON Award voor Innovatie van het jaar voor de methode Plot26, Nederlands voortgezet onderwijs