Uitgeverij Vanden Broele kiest voor Klopotek

Uitgeverij Vanden Broele kiest voor Klopotek
Maar ook de online verkopen, de gehele abonnementenadministratie, de orderverwerking en de distributie worden via Klopotek geregeld.

Door de in huis installatie is er gekozen voor een uitermate flexibele oplossing die in de toekomst, wanneer nodig, eenvoudig kan worden uitgebreid.
"Uitgeverij Vanden Broele is een bedrijf in volle expansie. Een groei die ik alleen maar toejuich en zoveel mogelijk probeer te stimuleren. Keerzijde van de medaille is dat het management van processen, producten en organisatie onder grote druk komt te staan.Om ons te helpen die druk te verlichten en het overzicht te bewaren, zijn we op zoek gegaan naar het juiste hulpmiddel. De lijst met voorwaarden was lang. Die met geschikte oplossingen kort. Alternatieven werden gewikt en gewogen, één gegadigde kwam voortdurend bovendrijven: Klopotek, een allesomvattend softwarepakket dat zijn sporen al meermaals heeft verdiend, zowel in binnen- als buitenland.
De vele mogelijkheden van Klopotek zullen Uitgeverij Vanden Broele en haar 25 medewerkers toelaten om verder te gaan op hetzelfde elan. Waarbij we via doorgedreven begeleiding en consultancy kunnen bouwen op best practices uit de sector, in plaats van het warme water telkens opnieuw te moeten uitvinden.
Talrijke functionaliteiten die we nu nog niet gebruiken, zullen ons in de toekomst bovendien helpen om paden te bewandelen en pistes te verkennen waar we op dit moment het bestaan nog niet van af weten. Uit groei vloeit dus groei voort!"
Tom Vanden Broele, CEO Uitgeverij Vanden Broele